Lista pe care trebuie s-o cunoasca fiecare fata

Fetele care isi mentin silueta sau pur si simplu vor sa arate bine mereu, trebuie sa cunoasca aceasta lista. Poate e chiar timpul sa-l si memoram fetelor?!

Imagine

Produsele alimentare ce contin putine calorii: rosii, castraveti, ciuperci, pestele cu carne alba, citricile.

Produse consistente: cereale, pastele fainoase, fasole, paine integrala, mere.

Produsele care vor reduce fluctuatiile zaharului din sange: laptele degresat, ciuperci, frunze de salata, linte, fructe de padure.

Produse care contin grasimi in cantitati mici: branza de vaci degresat, organe de pui, fructe de mare, peste biban, peste ton.

Produse care mentin aspectul fizic: apa, ulei de masline, migdale, ulei din seminte de in, avocado.

Produse care sunt placute sa le mananci: fructele si legumele crocante: mere, morcovi, ardei dulce, telina, etc.,produse lacate fara zahar, piure de fructe, pateul de pasare fara grasimi, fructe de padure suculente. 

Produsele care nu retin apa in organism: ceaiul verde, sucul de portocale amestecat cu apa, merisoare, bauturi din fructe si limonada fara zahar, telina si sucul din ea.

Produsele care vor fi mereu cu dvs: produsele lactate degresate in cutii de jumate de litru,painea din ceriale, alunele, nucile, fructele uscate. 

Produsele care va vor ajuta sa va modelati o noua silueta: cascavalul degresat, branza de vaci dietica, pestele alb, leguminoasele, albusul de ou. 

Produsele care va vor mentine: smochine, rosii, ulei de masline, nuci.