Mici trucuri în make-up

Machiajul – această baghetă magică cu care Cenușăreasa peste noapte se poate transforma într-o prințesă. Cu toate acestea, chiar și cei care folosesc produsele cosmetice „de-o viață”, nu știu care este adevăratul lor potențial!

1. Atunci când nu ai sub mână un rimel care face volum, te poți folosi de o pudră pulbere obișnuită. Dai genele cu pudră, apoi aplici mascara – genele vor părea mai dese și pline de volum.

2. Atunci când vrei să-ți refaci machiajul înaintea unei întâlniri, folosește-te de un șervețel de hârtie umed. Trebuie să-ți umezești fața cu el, eliminând astfel stratul superior de praf acumulat în timpul zilei. Apoi folosește o pudră, evitând să te dai mai multe ori odată, pentru a nu crea o mască pe față.

3. Pentru ca make-upul să arate de parcă tocmai te-ai machiat, aplică fondul de ten direct pe pielea curată, fără a folosi, ca de obicei, o bază pentru machiaj. Apoi, poți lua trei cubulețe de gheață și cu mișcări circulare să treci cu ele pe toată fața. Nu va fie frică să întindeți machiajul – fiecare cubuleț trebuie folosit până în momentul în care el începe să se  topească.

4. Pielea obosită poate fi reîmprospătată înainte de a aplica machiajul. Pentru aceasta e nevoie să amesteci suc de lămâie cu apă, astfel încât suc să fie în cantități mai mici decât apa. După aplicarea acestui tip de tonic, efectul va fi mult mai bun decât după aplicarea altor produse cosmetice de acest gen.

Imagine

Publicitate