Le folosim altfel, dar cu beneficii

E deja bine stiut faptul ca unele produse cosmetice pot fi folosite altfel decat in scopul propus de catre producatori, dar cu beneficii. Astazi vin sa va spun cateva astfel de trucuri, unde samponul, demachiantul, rujul igienic, dar si alte produse ne vor fi de ajutor in anumite situatii.

  1. Samponul: s-a recomandat in calitate de un bun spumant de baie si o buna solutie pentru a spala rufele delicate, in cazul in care nu aveti la indemana o solutie speciala.
  2. Balsamul pentru par: este minunat pentru a fi folosit in calitate de gel pentru barbierit, indeosebi pentru femei.
  3. Crema pentru fata sau corp: este foarte buna pentru a curata incaltamintea si produsele din piele. Protejeaza mainele sub manusi in timpul rece al toamnei tarzii si iarna. La fel, hidrateaza varfurile parului deshidratat in urma procedurilor chimice: cele care au avut de suferit din cauza soarelui sau a vremei destul de rece – se aplica la capetele firelor de par si se distribuie uniform.
  4. Demachiantul: se descurca bine cu urmele de fond de ten si ruj de pe haine. Curata cu usurinta urmele de vopsea de par de pe frunte si de dupa urechi.
  5. Gelul dupa ras: aplicat in zona unui cos, il trateaza si usuca.
  6. Rujul igienic: ajuta la modelarea sprancenelor, la fel, inmoaie cuticula uscata atunci cand este vorba de o manichiura in conditii de casa.
Publicitate