Ingrijire cu aroma de zmeura pe timp de iarna de la Faberlic

La recomandarea unei prietene mi-am zis sa incerc si eu cateva produsele marca „Faberlic”. Iar pentru ca afara e iarna, iar pielea mea de pe fata si maini se confrunta greu cu temperatura scazuta de afara, am ales crema pentru maini, cea pentru fata si rujul igienic „Zima” (in traducere „Iarna”).

Crema pentru fata, cat si cea pentru maini, potrivit producatorilor este o una protectoare, care apara de frig si vant, ger si scaderi bruste ale temperaturii. Cea pentru fata vine sa inlature roseata, exfolierea si iritatia de la ger, hidratand pielea intensiv. Nu astupa porii, astfel permitand pielii sa respire. La fel, un plus al acestei creme pentru fata este faptul ca poate fi folosita ca si baza pentru machiaj. Se potriveste tuturor tipurilor de piele.

Eu am folosit-o de cateva ori si deocamdata sunt multumita. Avand tenul uscat, mereu ma confruntam cu problema exfolierii pielii in timpul rece al anului, insa dupa folosirea acestei creme fata mea arata perfect.

Crema pentru maini e potrivita pentru persoanele care petrec multa vreme afara sau pentru cei care pur si simplu au grija de sanatatea si frumusetea lor.

Atat crema pentru fata, cat si cea pentru maini are aroma de zmeura, insa dupa mine mai mult pare a fi de crengute de visine 😁😁😁.

Un alt produs de care m-am indragostit pur si simplu este rujul igienic, acesta este fantastic. Nici pe departe nu pare a fi un ruj ieftin si de proasta calitate, chiar daca are un pret foarte accesibil. Are o consistenta si textura perfecta, de zici ca e un ruj normal, nu igienic. Nu are miros si nici culoare, este placut pe buze si isi ideplineste functia de protectie 100%.

Intreg setul: crema pentru fata, cea pentru maini si rujul igienic m-a costat 69 de lei, iar comanda a sosit destul de repede.

Am mai primit in dar o mascara marca Faberlic, nu am incercat-o deocamdata, fiind ca am alta de care ma folosesc la moment, insa dupa prima incercare revin cu noi pareri 😉.

Publicitate