[Update] Rasfat cu produsele de la L.A. Girl 

Dupa o multime de review-uri a renumitului concelear marca L.A. Girl am hotarat sa-l incerc si eu 😊.

De #blackfriday l-am gasit la un pret redus pe site-ul unde am mai facut cumparaturi si nu am stat mult pe ganduri si l-am adaugat in cos. Dar asa cum preturile in acea zi erau tentante, la fel mi-am comandat si un fond de ten si un primer pentru fata, la fel de la L.A. Girl.

Nu a durat mult si a sosit si coletul meu 🤗. Toate cele trei produse m-au costat 18€, iar livrarea pana la Chisinau a fost gratuita 😎.

[Update] Asa cum am promis, revin sa va impartasesc propriile impresii despre produsele sus mentionate. Dupa cateva incercari, pot sa va spun ferm ca am ramas incantata cel mai mult de anticearcanul L.A Girl. Este foarte bun, are o acoperire destul de mare, nu se gramadeste, nu incarca tenul si arata foarte bine chiar si dupa cateva ore dupa aplicare.

Cu regret insa nu pot spune acelasi lucru si despre fondul de ten. Dupa mine este foarte lichid, comparativ cu alte fonduri de ten pe care le-am folosit anterior. Apoi are o acoperire medie, asta in cazul in care nu este aplicat cu pensula, dar cu degetele si doar intr-un singur strat. Un alt minus, nu se potriveste pentru tenul uscat, asa cum, din pacate, il am eu. In locurile unde am tenul uscat si pielea parca se exfoliaza, fondul de ten se aseaza foarte urat, chiar daca am folosit si baza. Deci eu l-as recomanda fetelor cu ten normal sau gras. In rest e ok, nu incarca nici el tenul, nicidecum nu are efect de masca si rezista pe parcursul mai multor ore bune.

In continuare postez o fotografie in care sunt machiata cu produsele L.A Girl.

In concluzie, recomand aceste produse cu incredere, atat pentru calitate, cat si pentru pret.

Voi cu ce v-ati rasfatat de #blackfriday?

Publicitate