Mastile pentru fata de la Eveline Cosmetics

E vara, anotimpul cand pielea noastra este deshidratata mai mult ca oricand! Cu astfel de fenomen ma confrunt si eu, si nu numai vara. Am tenul extrem de uscat si foarte deshidratat. Cremele pentru fata nu ma mai ajuta de la un timp si am zis sa incerc si ceva masti.

In ajutorul meu au fost binevenite mastile pentru fata de la Eveline Cosmetics pentru ten uscat si sensibil.

Prima masca a fost cea din seria FaceMed+ „Hydra Detox 8in1”, care are in componenta sa carbune medicinal. Este o masca pentru curatare si hidratare, care are 8 efecte: curata, hidrateaza, reda elasticitate pielii, revigoreaza, calmeaza, regenereaza si hraneste.

Se aplica pe fata si in zona gatului cu ajutorul unei pensule (cel putin eu asa am facut) evitand zonele din jurul ochilor si buzele. Este de culoare neagra evident, are un miros foarte placut, avand textura unei creme. Se lasa pentru 10 min, timp in care aceasta se usuca (poate crea o senzatie putin neplacuta pe fata). Apoi se clateste fata si gatul cu apa rece, pana se inlatura masca definitiv. Dupa aplicarea ei, pielea mea zici ca era a unui copil: foarte moale, elastica si nici urma de piele uscata care se si exfolia pe unele locuri.

Pliculetul contine doua masti, care se aplica 1-2 ori pe saptamana.

Cea de-a doua masca pe care am incercat-o, este la fel potrivita pentru tenul meu mega uscat: Hyaluron Expert 3in1. Este o masca ce hidrateaza pielea pana la 48 de ore; catifeleaza si previne deshidratarea.

Este de culoare alba, textura la fel ca la crema. Se aplica pe fata si gat, evitand zona ochilor si buzelor. Spre deosebire de prima masca, aceasta dupa 10 min de la aplicare nu se spala cu apa, dar se inlatura cu ajutorul unui cerc de vata. La fel si aceasta a avut un efect foarte bun.

Cea de-a treia masca pe care mi-am procurat-o, dar deocamdata nu am reusit sa o incerc este „Expert C” – ” Bomba vitaminoasa 3in1″. Pliculetul, la fel contine doua masti si are scopul de a inlatura urmele evidente de oboseala, momentan regenereaza, hraneste si hidrateaza.

Daca e la fel de efectiva ca si primele doua masti, va spun dupa aplicare.

Dupa folosirea fiecarei masti, eu indepartez resturile ramase cu apa micelara potrivita tenului meu, apoi aplic o crema – si aceasta este specifica tenului uscat si sensibil.

Voi cu ce va delectati tenul? Ce ritualuri aveti pe timpul de vara? Astept sa va impartsiti si voi cu careva masti-minune 😊🔝.

Publicitate