Review: Primerul NYX HD Studio Photogenic

Am tot incercat mai multe metode drept baze pentru ochi inainte de aplicarea fardului de pleoape, dar fara succes, pana mi-am procurat primerul NYX HD. Inainte, ma tot uitam la tutoriale, unde drept baza se foloseste fie fondul de ten, fie concelear-ul, dar rezultatele lasau de dorit.

Din pacate, in urma aplicarii fondului de ten sau a concelear-ului pe pleoape, la cateva ore dupa purtarea machiajului pe ochi, fardurile mi se strangeau, ceea ce nu dadea bine deloc.

20180603_020256

La consultarea unui specialist NYX mi-am achizitionat primerul NYX HD Studio Photogenic si am ramas placut impresionanta sa vad ca si dupa 8 ore de la aplicarea fardurilor de ochi, machiajul meu arata impecabil.

baza-machiaj-nyx-professional

Baza aceasta pregateste pleoapa foarte bine, are o textura usoara, ce nu incarca, dar care netezeste liniile fine. La fel, datorita primer-ului machiajul devine mai rezistent, iar nunata fardului de ochi se intensifica.

Pe langa toate, se aplica foarte usor, datorita formei unui lip gloss, iar pe ochi se tapoteaza cu degetul. La o aplicare se foloseste foarte putin produs, datorita texturii sale cremoase. Primerul este compatibil cu foarte multe farduri precum, Atelier Paris, Morphe Brushes, Inglot, etc.

ESB04_open

Recomand cu incredere primer-ul NYX HD Studio Photogenic pentru cei ce opteaza pe calitate, nu cantitate 🙂

 

Publicitate