Review: Revolution Ultra Blush Palette Sugar & Spice by Makeup Revolution

Daca ai nevoie de un blush de calitate si la un pret super bun, atunci iata solutia: REVOLUTION ULTRA BLUSH PALETTE SUGAR & SPISE de la Makeup Revolution.

Nu ca vei avea un blush perfect, dar vei avea o paleta cu sapte nuante de blush si un highlither.

Ceea ce imi place la nebunie la aceasta paleta, este multitudinea de nuante ce o contine – de la roz deschis, pana la aproape un rosu aprins, plus ca mai contine si nuante de cafeniu pentru amatorii unui blush ce nu se evidentiaza prea tare. Sase blush-uri au finisaj mat, iar al saptelea este sidefat.

Ca textura la fel sunt super tari, pe motiv ca nu sunt prafoase, sunt placute la atingere, as zice ca dau senzatia ca sunt cremoase chiar. Pe unde cauti ca au si o pigmentatie minunata!!!

Highliter-ul este si el unul pe masura, vine intr-o nuanta de bronz-roz, se aranjeaza foarte bine, fiind si unul rezistent, ca si blush-urile de altfel.

Paleta este din plastic, cu partea de deasupra transparenta pentru a putea vedea cu usurinta nuantele. Cantitatea este una excelenta, astfel incat sa-ti ajunga pentru un timp indelungat in lucrul cu clientii, dar si mai mult daca e pentru uz personal. Deci, ati inteles corect, aceasta paleta poate fi folosita atat in scopuri personale, cat si de un make-up artist.

Raportul calitate-pret, dupa mine, este ideal!

Pentru amatoarele obrajilor imbujorati ar fi cadoul perfect, mai ales acum de sarbatori!😉

Publicitate