Cosmetice de pe AliExpress – ✔ sau 🚫?🤔🤔🤔

AliExpress – unul dintre cele mai populare online magazine, dar si unul din cele mai indoielnice, atunci cand vine vorba de calitate.

Multitudinea de produse, culori si preturile mega accesibile ale produselor cosmetice atrag atentia multor persoane, dar se merita oare?

Pentru a nu lua teapa atunci cand vrei un produs cosmetic de pe AliExpress, urmeaza trei pasi simpli:

1. Evita replicile fake ale renumitelor branduri gen „Chonel”, „Toom Ford”, etc. Din start citeste feedback-urile persoanelor care deja au achizitionat produsul, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Cele mai ok produse, ca de obicei, sunt: beauty blender-ele si sponge-urile din silicon, buretele pentru baie, mastile si aparatele de masaj pentru fata. 👌

2. Foarte atent analizeaza componentele produselor!!! ✔Se recomanda a fi cumparate acele produse, care au instructiuni si in limba engleza. 🚫Evitati produsele care au in componenta sa ftalati, propilenglicol, aluminiu si formaldehida!!!

3. Aveti incredere doar in producatori cinstiti si care tin la imaginea proprie. Asa cum in fiecare tara sunt producatori autohtoni, China nu este o exceptie. Producatorii autohtoni din aceasta tara sunt O.TWO.O, Focallure, Bioaqua, Herbonist. Aceste branduri au propriile magazin si au mare succes in randurile femeilor din China.

Voi ati cumparat produse cosmetice de pe AliExpress? Impartasiti-va cu propria experienta, sa stim si noi de ce sa ne ferim sau din contra, la ce sa atragem atentia 😊

La fel, scrieti in comentarii daca doriti o postare unde sa postez produsele pe care le am eu de pe acest site 🤗

Publicitate